projekt sovrum

Tömde ur sovrummet igår för våra nya sängar skulle komma. Och de kom också.
 
Men fy rackarns vad med sopor och mojs man samlar på sig. 
 
Måste fortsätta idag att rensa ur garderoberna och slänga en massa som jag inte använder och som är trasigt (har inbillat mig att jag ska laga vissa saker). Vi skulle ha snyggat till med nya tapeter, lite färg och nytt golv också men nu får det vänta. Sååå många hål att stoppa pengar i och sååå några pengar att fördela.
 
Men vi ställde de nya sängarna på en annan plats i sovrummet och i morse konstaterade jag och herr J unisont att vi måste tillbaka åt det gamla vanliga hållet för det var svårsovet. Jag vaknade vid 3-tiden och hade drömt en mardröm också. 
 
Det var en kvinna som jag går hem till i hemtjänsten (fast ändå inte) och hon bara skar sig med knivar hela tiden. Det var nåt som gick i släkten tydligen för nån ung flicka ville också skära sig i halsen o ha sig. På slutet lyckades den äldre kvinnan att sticka kniven så det blev mer allvarligt. Jag hann lagom dit för att få se personen dö i mina armar och då plötsligt var det mormor. Och morfar satt i en rullstol i köket strax bredvid och bara var utan att förstå vad som hände. Jag skrek ut min sorg i drömmen och sen lyckades jag vakna men trots att jag ville skrika rakt ut så kom det bara ett skrämt stön över mina läppar. 
 
Jag var rätt skärrad kan jag säga och hade ingen större lust att somna om fastän jag var så trött så trött. Men sen har jag inte drömt något mer alls som jag minns
 
Men det blir bra om vi möblerar om igen för då behöver jag inte flytta om tavlorna som hamnade lite förskjutet i förhållande till sänggaveln.
 
Det är svårt o fatta att jag har semester och att det är en helt vanlig veckodag. Känns som helg och igår när postbilen kom så kunde jag inte få ihop det först... hahaha har inte landat än

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0