missinassenblogga

Ja nu kommer ett sånt där blogginlägg mitt i natten - igen.
 
Mitt paket kom idag. Jag har knåpat ihop spray och testat. Men kan inte säga nåt än. Måste testa lite mera innan jag kan göra det.
 
Herr J har slagit rator i hagarna idag. Det blev så fint så när han var klar. Eller ja, klar o klar. Det finns fler hagar att slå. Skogshagen är också bara räsche kvar i. Dvs bara sånt som de inte vill äta, smörblommor och liknande skräp.
 
Nu ska jag gå ut o kolla till pållarna och sen sova... jag tror jag håller på vänder på dygnet - inte bra - snart är ju semestern slut och då kan man inte hålla på o vara vaken halva nätterna. 
Här ser ni bildbevis på att Gnistra varit kvar i hagen *peppar peppar* idag med. Det är hon som ligger längst till vänster och sen är det Texas i mitten (helt utslagen) och Lilleman till höger. Dallas den lille spjuvern såg att jag kom smygandes och skulle såklart säga "hej matte" och hamnade därför utanför bild eftersom han gick ända fram till staketet. Han är som en hund på det viset. Alltid glad och positiv, kommer alltid fram och vill kela o prata lite. Hela han ser ut lite som om han frågar "har du godis".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0