pissigt sur

blir jag
 
Loggade in på skolans portal där man kan anmäla frånvaro och där kontaktuppgifterna finns så skolan kan nå mig som vårdnadshavare och förälder enkom för att upptäcka att mitt telefonnummer ÅTERIGEN är felaktigt och att min mailadress också återigen är felaktigt. JAG har sparat rätt nummer och rätt adress men de verkar ha ändrat den under sommarlovet. 
Blir vansinnig. Speciellt som sonalyckan (heh, smått ironisk nu) haft ett antal försenade ankomster och vid ett tillfälle skulle skolan visst ha skickat sms redan. Ungen har gått en vecka i skolan. Grrrr men vad ska en snubbe i Värnamo med uppgifter om att min son inte skött i skolan till. 
Är det inte egentligen brott mot sekretessen?? Antar att skolan har nån form av sekretess också.Och inte vet jag vem jag ska bråka på heller.... 
 
men som sagt var. Jag är pissigt sur just nu. Och så snart sonen vaknar (han är sjuk idag) så ska han få veta att han lever för då vill jag veta varför det redan är anmärkningar om ditt och datt.
 
Sur är jag också för att jag har min enda lediga dag den här veckan på schemat och just den här dagen valde de att sätta in ett extrainsatt apt eftersom det vanliga inträffade när vissa i gruppen fortfarande hade semester. 
#detvardenledigadagenattgöravadmanvillpå
 
Nä idag är jag  nog ingen höjdare att umgås med. Tur att jag inte behöver jobba ute hos nån brukare iaf. DET vore ingen bra idé antisocial.se/idag som jag är/blev.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0