that's just the way it is...

Tänk att vissa dar bara flyter på så lätt när man jobbar. Idag var en sån dag på förmiddagen. Alla mina tre besök gick utav bara farten o innan jag visste ordet av var jag tillbaka på lokalen för o invänta min kollega för vidare färd mot städ o dusch hos en brukare.
 
MEN jag konstaterade på första stället att jag minsann redan hade gjort frukost där (inatt) för jag mindes plötsligt hur irriterad jag hade varit i drömmen för att filmjölkspaketet stod kvar på bordet utan att brukaren hade ätit av det ens, när jag sen kom tillbaka vid nästa besök och hur jag tänkt att det var onödigt att ens ställa fram då ju.
 
Då o där i morse när jag mindes min dröm åter, så suckade jag för mig själv att jag inte kan låta bli o jobba om nätterna när jag borde sova sött. 
Speciellt som jag kände mig allt annat än pigg o rask o kry igår efter jobbet. Jag däckade i soffan bredvid E som ville kolla på film. Det blev en gammal goding - Pirates of the Caribbean. Och hur rolig den filmen än är med sina finurliga svängar (speciellt när man lyssnar på originalspråk istället för o förlita sig på texten) så orkade jag inte riktigt med utan jag dåsade bort o slumrade sött istället.
Sen hade jag ju både nackspärr, huvudvärk och början på förkylning med alla dess "roliga" symtom när det var dags o lägga sig på riktigt.
 
Men imorse kändes det bättre... inget som lite nässpray inte kunde dämpa iaf. 
 
Nu har jag tänkt byta om till trädgårdskläder och så ska jag städa upp runt mina vinbärsbuskar tror jag... de är förfärligt eftersatta här hemma... och ser för jäkliga ut rent ut sagt. Men lite gallring av de äldsta grenarna kanske gör susen.Vi får se hur långt jag kommer innan jag ger mig i kast med nåt roligare istället... hahaha brännässlorna som huserar där under lockar lagom mkt.
slänger in den här bilden för lite inspiration

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0