Bränna pengar är ingen konst...

Vill man träffa nån så är det ner på stan man ska gå. 
Den här helgen är det höstmarknad eller "marken" som vi säger. Och när jag ändå var tvungen (tvungen o tvungen) att skjutsa E till tåget så fick det väl bli en repa på torget också. 
Fast helt ärligt höll jag på att glömma bort spektaklet helt och hållet och inte förrän jag var på Granngården och inhandlade spån blev jag påmind när jag råkade tjuvlyssna på de i kassan som betjänade en annan kund.
 
De hade finfint pris på kattsand också... Everclean + två provpåsar iams kattmat för 129 pix.
(så nu har jag gjort lite reklam också... haha)
 
Nåja, jag sprang iaf på 4 personer från jobbet och hejade på några andra kändisar också...
 
OM jag handlade nåt??? Tja, fyra lådor cocos och chokladbollar och tre påsar brända mandlar... hahaha
 
Sen var det ju det vanliga från matvaruaffären... där tickade det också iväg... hundmaten är på upphällningen och kattmaten också (två 300 g provpåsar räcker ju inte så långt med tre matvrak) och eftersom de håller på att bygga om och ut på Åkrahallen så var det rörigt. Vet inte om jag fick med mig allt jag tänkte ändå.
 
Jag fick ett skott av en kaktus igår hos en brukare. Hon sa att det var en nattens drottning men när jag söker så finner jag snarare att det är en nattens prinsessa jag fått. Nåja, jag funderar nu bara på hur i hela friden jag ska få den att gå till. Den här tiden på året och allt. 
 
Jag köpte hem köttfärs och jag funderar på om jag skulle göra den där goda köttfärslimpan igen kanske... 

Kommentarer
Postat av: Helen

Bränna pengar är absolut ingen konst, ibland skulle man bara vilja bränna dom på nå´t roligare än mat o annat trist "måste ha"...
På torsdag är det "årets begivelse" här i vår håla - Rimbo Marknad, dagen då allt och jag menar allt bara stannar upp för "alla" bara måste gå på marknaden. Som inflyttad utböling har jag inte riktigt förstått denna hysteri inför spektaklet men men...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0