Vissa dar...

Vissa dar borde man stanna hemma...
 
Idag kanske var en sån dag...
 
Det började redan på morgonen. Allas planering var huller om buller. Inte alls planerat efter kontaktmannaskapet. Jag till exempel hade Sätraturen och den är jag aaaaaldrig på annars nuförtiden. Dessutom ska vi alltid få en specifik bil utplanerad på oss men C hade först att hon skulle ta Skodan på morgonen och sen helt plötsligt hade hon en tankplutt där det stod att hon skulle tanka Meganen. Hmmmm alla bilar är ju ute och åker... när tänkte den som planerade att hon skulle kunna byta bil?
 
Själv hade jag inte ens fått nån bil utplanerad trots att resan till Sätra är en och en halv mil och och sen lite till när man väl är på plats.
 
Så jag o C plockade om lite... jag tog Skodan och tänkte att på em kunde jag ju åka o tanka den för där hade jag lite ledig tid.
 
Grejen är också att vi har ETT (1) tankkort som ska räcka till fyra bilar. Krediten täcker inte kostnaden för fyra bilar kan jag säga. Så sen mitten av denna månad har vi fått åka in till stan och OKQ8 varje gång vi ska tanka en bil.
 
Sååå jag kartade iväg efter lunchen mot stan för att tanka just Skodan.
 
Knatade in på macken och sa mitt ärende... gick ut igen. Tryckte på den gula knappen som påkallar kassörskans uppmärksamhet om kassatankning och sen tog jag munstycket och påbörjade min tankning. 
Jag passade på att skriva i dagens datum på listan där vi redovisar mil och antal liter... sen började min hjärna fungera igen.
 
FAN FAN FAN FAN 
 
Handtaget som satt i tankröret på bilen var grönt.... bilen jag tankade går på diesel... dvs handtaget borde ha varit svart.
Scheisse 
 
Det var bara att slå av pumpen, bita ihop och gå in till kassörskan och erkänna min fadäs och göra upp de tekniska formaliteterna, för betala soppan var jag ju ändå tvungen att göra... eller ja, identifiera mig och bilen så det skulle bli konterat på rätt bil och rätt hemtjänstgrupp.
 
Sen fick jag ringa kommunverkstan och karln fick komma och bogsera mig därifrån. Hahaha tur att jag kom på min blunder INNAN jag hann starta motorn. Tror inte dieselbilar gillar allt för mkt bensin i systemet.
 
Tur att det fanns en gammal dieselhäck att boka så länge så jag kom tillbaka till jobbet också.
 
Men för övrigt var det en helt okej dag... kul att några som i princip aldrig ser mig uttryckte sin saknad och att de gärna såg mig snart igen... "ta det med chefen" sa jag
 
 

Kommentarer
Postat av: Stina i Jordbron...

Men Malin!!!
Har du gjort en Berit?????
Hahaha!!!!!

Kram på dig!

Svar: Jupps, jag har gjort en Berit... hahahaha jag blir så trött på mig själv ibland
Kalla mig M

2012-10-31 @ 12:17:19
Postat av: Helen

Sicken tur att du upptäckte din fadäs innan du hann köra därifrån *pust* Inser att vi har det rätt bekvämt på vår arbetsplats, alla fast anställda har ett eget tankkort och sen finns ett extra för vikarier kreditgräns har jag aldrig hört talas om, bara att svänga in på OKQ8 och tanka när det behövs - dessvärre är det rätt många som väljer att inte se att mätarn börjar gå ner i botten.Lagom surt att komma ut lätt stressad på morgonen och upptäcka att mätarn är nere på rött *grrr*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0