torsdag

Så har jag provat att jobba efter en veckas sjukfrånvaro
 
Jag hade fått en snäll runda. Med inte alls många stopp och långa pauser emellan... men trots detta är jag rätt mör i knoppen nu när jag fått landa här hemma.
 
En annan sak som jag märkte är att efter att ha druckit två koppar kaffe på en vecka här hemma så är det på tok för mkt att dricka kaffe på morgonen, hos en brukare (de behövde ingen hjälp men jag var ju ändå där nu så...) sen in på fm-kiss och då fyllde jag på med ett par droppar kaffe och sen iväg o duscha en brukare... kaffe??? hmm ja okej då, sen in och luncha och vad passade väl bra efter maten? Kaffe till saffransbullen som en brukare bakat och skänkt till oss.
 
Sen att jag ätit fyra pepparkakor idag också var också minst en pepparkaka för mkt kan jag be att få tala om. 
magknipsomettbrevpåposten.se 
 
Nu ska jag bara försöka ladda om och försöka lyckas knåpa ihop nåt ätbart.
Iaf åt mig och E.... för lille J hade missat hållplatsen och gick av hos farmor och herr J var också där nu. Så känner jag dem rätt så är säkerligen två mätta o belåtna när de kommer hem.
 
Efter denna kaffechock får vi se om jag finner nån sömn alls inatt. Tur att jag är ledig från jobbet imorrn. Ska bara skjutsa E till tåget.
 

Kommentarer
Postat av: stina s a

Ta de lugnt, baka en kaka :) Har lagt upp recept på min blogg nu. :)

Svar: naaaw tack det ska jag testa nån dag sen... men idag blidde det ingen bakning kan jag lova... har just vaknat upp på soffan där jag slocknade efter criminal minds
du anar inte hur bra man sover på en soffa framför tv:n haha
Kalla mig M

2012-11-15 @ 21:49:33
URL: http://stinasa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0