Den som gapar efter mycket...

får iaf inte njuta utav bytet.
 
Glupska jag lyckades med nåt riktigt idiotiskt.
 
Vi for o handla - jag och E.
 
Tänkte att fredagsmysgodiset kunde väl likaväl införskaffas idag som imorgon.
 
Och när varorna var inlastade i bilen så skulle jag bara..... ta.... en.... godis. Och det gjorde jag. Tog en stor så den skulle räcka länge och så tuggade jag sönder den i två halvor medan jag gick tillbaka med vagnen. Men nånstans blev det för mkt i munnen så halvt omedvetet svalde jag ner ena biten...... och..... den... fastnade.
 
Strax under svalget satt den och retade mig o vägrade åka vare sig nedåt eller komma upp igen. Jorå jag fick några rejäla kväljningar men den satt där den satt.
 
Försökte skölja ner den med nåt att dricka men tji... där satt jag på parkeringen och kunde ju inte åka hemåt heller för jag trodde att jag eventuellt skulle kunna få värre kräkreflexer eller svullna upp i halsen. 
 
Avesta är ju så bra för där finns ju ändå en akutmottagning som man kan bara ramla in på och från centrum är det verkligen inte långt dit.
 
Jag kunde ju andas eftersom det var matstrupen och inte luftstrupen som var delvis blockerad så försiktigt rullade vi mot akutenhållet till för jag visste om en lugnare plats att parkera på och försöka hulka upp den än Ica's parkering.
 
Sisådär en halvtimme efter min glupska godistugga hade den ändå smält ihop tillräckligt för att vilja glida åt rätt håll.
Det värsta är att jag nog inte lärt mig min läxa utan jag kommer säkerligen göra om misstaget fler gånger

Kommentarer
Postat av: Helen

*ryser* Minns fortfarande när jag satte en karamell i halsen som tonåring. Jag o mina polare stod och väntade på pendeln när jag lyckades svälja en stor karamell som kilade sig fast, jag kippade efter andan, hostade, försökte få mina polare att inse allvaret men dom bara stod där och suckade - Gud vad du håller på - Fan att du ska vara så djävla pinsam jämt...
Till slut lossnade karamellen och polarna skämdes som sjutton när dom insåg att jag ine hade fejkat - nu efteråt ler jag åt minnet *tonårstjejer*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0