sovmorgon och väckt

O jisses så trött jag var/är
tog mig en välförtjänt sovmorgon idag... o hade inte bror min ringt o väckt mig så hade jag nog snoozat än.... eller nej visst ja... nyss ringde ju herr J också. Så jag hade oavsett, varit vaken nu.
.
Min bror ringde inte för att vara social en stund. Nej han ringde för att han ville kolla så jag lever. Det har tydligen hänt en fruktansvärd olycka idag på morgonen just längs min väg till jobbet.
Men som han själv konstaterade så var det nog lite för tidigt på morgonen för att jag skulle vara i farten där redan då... halv sju hade det hänt och jag brukar inte vara så långt ifrån gården vid det klockslaget om jag börjar 7.
.
Nu hoppas jag innerligt att det inte var nån jag kände... oavsett är det hemskt dock.
.
Hann bli orolig innan jag fick klart för mig att det var norr om Broddbo.... var orolig att det var herr J o E som åker söderut från Broddbo mot Sala.
.
Bara jag fått samla ihop mig lite så ska jag slänga in sonalyckan i bilen o så åker vi o handlar lite. Han behöver nya byxor för han har endera vuxit ur alla eller haft sönder dem. Förstår inte att han lyckas. Skor ville han ha nya också. Hmmmm
O jag vill ju ha hem brädor till mina projekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0