gammelskrutt

I morse kom gammelskrutt upp o väckte mig sisådär 40 minuter innan jag tänkt gå upp... o eftersom jag är som jag är så gick jag o la mig igen efter att ha gett honom mat som var vad han ville ha.
En kvart senare var han uppe på övervåningen igen o "tråckade" (är det ett dialektalt ord tro?)
Vi brukar stänga för trappen med en skiva som han inte kan komma förbi för varenda morgon vid fem eller absolut senast sex kommer han upp och tjatar om mat. Och det är ju lagom kul när man sett fram emot att få sova.
Igår var jag dels så trött att jag inte orkade släpa med den där skivan (som visserligen inte är vare sig tung eller särskilt otymplig men jag var trött) och jag tänkte ju att jag skulle ju ändå upp o till jobbet.
.
En natt när jag hade sett på film med E o somnat där i soffan o sen beslöt mig för att ligga kvar så hann jag ångra mig många gånger för en gång i timmen eller varannan sisådär så kom han till mig o tjata om mat.
senildementa gamla gubbe... förstår hur en del gamlingar håller på o vänder på dygnet o jamsar runt om nätterna när jag ser min katt... han sover också mer på dagen än på natten har jag konstaterat.
Eller så är det bara för att på natten VILL man sova o inte bli störd o därför märker mer hur han håller på.

Kommentarer
Postat av: Helen

Vad är det med katter och deras fabless för tidiga frukostar ? Även våra katter har en ful ovana att vilja ha frukost tidigt och det nedrigaste av allt är att dom aldrig ger sig utan bara jamar högre och hogre tills man ger upp...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0