Blomkålspuré

Ett blomkålshuvud
Delas i jämnstora bitar, inte för stora, de här ska delas mera
mittstocken skivas i tunna skivor och kokas också
2 dl grädde och en halv buljongtärning att koka i
kokas i 10 minuter (jorå, grädden kokar uppåt i kastrullen så all blomkål blir kokt i grädden)
mixas med stavmixer (jag kunde inte fota medan jag mixade så tyvärr)
smaksätt med svartpeppar efter smak
.
Sen är det bara o äta =D
.
.
.
inlägget är tidsinställt... jag antar att jag jobbar för fulla muggar just nu. Såvida jag inte äter min matlåda som innehåller just blomkålspuré samt potatismos och en stekt kasslerskiva

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0