sommarlov kortsemester och koreanskt drama

Då var myran landad här hemma igen... unge herr J hade längtat hem till tv:n sa han. Tv-spelet menade han då... men jag kan se att det har varit nyttigt med lite frånvaro från såna saker... jag tror baske mig att ungen hade växt ett halvt huvud på de här tre dagarna sen jag sist såg han.
.
Solbränd på näsan och kinderna var han också... såg härligt somrig ut.
.
De hade fått rätt mkt pengar över efter alla utgifter var betalda så han hade slantar med sig hem igen också.
.
För mig är kortsemestern slut nu. I morgon har jag en delad tur och sen på söndag och måndag jobbar jag till fyra båda dagarna.
Det har varit sååå härligt med en försmak av vad semestern kan vara...en hel massa bara vara och skrota här hemma har jag hunnit med.
.
O eftersom herr J har jobbat så har jag o E haft tre dagar helt för oss själva nu. Hon har lyckats med konststycket att lura mig att börja titta på en koreansk serie i tjugo delar... vi har sett tre avsnitt än så länge... o jäklar i mig om jag inte faktiskt tycker att det är spännande... (men shyyy säg inget till E för då blir hon så mallig så hon kanske spricker ;oP). City hunter heter den. Det är lite svårt o hänga med ibland eftersom man inte kan slappna av o lyssna som man gör med engelska serier... nä nu måste man ju läsa varenda ord och det är dessutom på engelska.
Det som är bra med det är väl att jag blir tränad i att läsa engelska då... men ibland hinner jag inte med o läsa för det går för fort. Nåja, jag fattar tillräckligt o det duger gott för mig.
En länk till youtube för den som skulle vilja titta också kommer här ------> City hunter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0