myggmagnet

myggjagaren brummar igen... fast vete sjutton om det verkligen var slut på gas i den där flaskan... för inte sjutton kicka den igång bara av att få lite ny fräsch gas heller.
Då började herr J felsöka genom att googla (google is your best friend) och det stod att om apparaten inte startade kunde det bero på tändstiftet som antänder gasolen.
Men när vi väl hade (vi o vi, haha, J skruvade o jag tittade på) lokaliserat tändstiftet och J kunde konstatera att det faktiskt visst glödde om man direktkopplade tändstiftet med strömkabeln så drog han slutsatsen att det var kretskortet som felade.
Men rätt vad det var hade han fått fart på den iaf.... kanske var nåt ärgat på nån kontakt eller så för när han hade kopplat loss alla kontakter från kortet och satt dit dem igen så gick strömmen plötsligt fram till tändstiftet också.
.
Enda felet nu är att hagarna ligger på fel sida om gården.... haha för om vinden blåste åt andra hållet så skulle vi fånga bra många fler myggor och knott än vad vi nu kan... för vi har inte nån skarvsladd som är flera hundra meter lång så vi kan ställa den i skogsbrynet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0