Valentines day

Vissa dagar älskar man sitt jobb lite mer än andra dagar.

Idag är en sån dag... iaf har den börjat så. Vad eftermiddagen bär i sitt sköte vet jag ju inte riktigt än.

Började 7.00 o det var väl sådär lagom roligt. Men men.... det fick gå.

Första jobbet... hjälpa en farbror med smörja och påklädning. Fick dagen till ära en chokladbit när jag var klar. Wohooo jag är ju godisråtta så det tackar man inte nej till.

Nästa jobb... ytterligare en morgonhjälp med påklädning och frulle.... tror brukaren hade slagit i skallen eller nåt. Hahaha fick komplimanger om mina arbetskläder... o att jag såg bra ut idag.... hmmmmm sicken liten charmör det där är.

Tredje morgonjobbet. Personen var redan uppe ur sängen o satt på toa... wuuuut liksom på det. Sen gick frukosten galant och vi pratade o hade trevligt. Konstaterade att jag inte varit där på 5 hela veckor o jag glömde lite småsaker som att förbereda tabletter och ta på glasögon... men men...
När jag skulle gå fick jag en kram och orden: tack för hjälpen.
DET mina vänner är högsta betyg från den personen.

Fjärde jobbet var en titt o medicingivning... tror jag lyckades väcka brukaren. Haha men ingen utskällning o inga sura miner.... ännu mera wuuuuut.

LUNCH o jag hade rester sen igår... köttsoppa på burk och plättar från ICA, nom nom nom.

Nu ska brukarna få lite i sin magge också.... få se om dagen tänker fortsätta vara smidig eller om jag strupplar på nåt så dagen blir mindre rolig innan den är slut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0