hur man fixar tändved på kortast tid

Har just skjutsat sonen till bussen... 
sitter nu och äter det sista av makaronilådan jag gjorde till mat igårkväll. Den blev så god. I förrgår käkade vi stuvade makaroner och stekt kassler och igår hade jag noll inspiration så jag slängde ihop en låda. Stekte upp lök och lunchkorv i bitar tillsammans med tärnad kassler och rörde sen ner det i makaronerna och ner i en form och på med äggstanning - skjuts in i ugnen.  Yummi
 
Men jag glömde nånting viktigt när man sen lämnar bunkar och formar till hunden för att fördiska. Lämna ALDRIG en trägaffel till fördisk. 
Då ser den ut såhär sen
Och plötsligt var trägaffeln förvandlad till tändved *suck* 
 
Såååå jag önskar mig en ny trägaffel... kanske kan hitta en på Ikea imorrn.
 
Jag grävde i gömmorna igår och hittade lite ork och inspiration så faktiskt blev ett helt fönster tvättat både invändigt och utvändigt samt emellan. Japps, i minusgrader. 
Det berodde väl iofs främst på att jag har innanfönster som ska tejpas och det var inte tejpat. Drar så infernaliskt ifrån det då.
Men iaf, eftersom det var ett köksfönster så sitter jag här och bara njuter av att jag SEEEER. Jag ser ut och världen ser mkt ljusare ut fastän det är grådassigt och noll sol.
Planen idag är att fixa det andra fönstret i köket också... hahaha ja jag vet också att det är julafton på måndag. Men vem behöver sova natten innan????
 
Nähepp om jag skulle samla ihop mig. Makaronipuddingen är uppäten och kaffetarmen vill ha lite kaffe och jag har inte fått fjutt i kaminen heller så jag hör hur elräkningen rasslar uppåt eftersom luftvärmepumpen surrar för fulla muggar. Men hunden har ju fixat tändveden..... heh
 
Ha en bra dag där ute och minns att det det blir jul även om det inte är helt perfekt runtomkring. Jag ska försöka påminna mig själv om det också.
 
Tjingeling pling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0