biltemas flughuva

hmmm fick ett infall o köpte en flughuva från Biltema på prov. Tänkte att kanske den går o kränga på skallen på Lillen trots att det endera var ponny eller full som var alternativen att köpa.

Kom hem o packade upp eländet och tja, vad säger man.... undrar just vad sorts monsterskallar till ponnysar de måttat på.

Har ingen bild i dagsläget men kan nog gå ut o fota en lite senare... om jag säger såhär... Lillen som normalt sett har cob-storlek på grimmor och sånt har fått huvan upptejpad provisoriskt med silvertejp för annars hade en huvudskakning skickat huvan åt fanders

O inte har de ens sina hästsaker ute på nätet... o tja, jag är inte imponerad av utbudet heller... men det är väl så typiskt Biltema som det kan bli... en massa krims-krams bara för sakens skull... sen om det är bra grejer eller inte... o behövliga grejer eller inte... ptja.
Enda som jag hittills kan tycka är ok är väl spångrepen (billigt o bra). Såg att de hade nå grimmor också... o nån flyweil men kikade inte så noga på det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0