Mentalt kräks

Novembertrött... tur att det tar slut i morrn då... sen blir det december o jag tänkte tanken i morse att snart....SNART vänder det o blir ljusare igen....

Men en klen tröst när geggan suger kring fötterna o hellyse är nödvändigt både till o från jobbet.

Det är ju inte undra på att man blir både glömsk, snurrig o trött som jag vet inte vad när man har såååå mkt om sig o kring sig. Bara en massa måsten o saker man ska komma ihåg.

Känns just nu som om det är lika lätt att hålla tankarna i skallen som det är att bära vatten i ett såll. Typ omöjligt uppdrag.

Det som nu kommer att stå här nedanför behöver ni inte alls läsa... det kommer bara vara en massa mentalt kräks. Sånt som jag bara måste få spy ur mig för o få det ur mig.

Jag har ju av nån anledning fullt ansvar för o minnas alla tider o möten o åtaganden här hemma som gäller ungarna. Ja o det kunde väl gå an om det inte vore för att ibland blir det lite mkt på en gång liksom.

O köket är inte heller klart... herr J har ruttnat ur totalt på att göra nåt alls, o jag är ju lite för klen för o klara vissa moment o att vara själv o göra saker såsom sätta upp ett innertak går ju bara inte...

O därmed så diskar vi ju i baljor ståendes i duschen. O när jag nu jobbade i helgen så hade jag vid ett tillfälle diskat allt utom kastrullerna o några andra bunkar.... de låg i blöt o väntade på att nån skulle förbarma sig, medan jag åkte till jobbet o jobbade. Lagom glad jag blev när jag kom hem o konstaterade att någon (alla skyllde på alla så jag vet inte vem) hade vickat ur vattnet, flyttat på baljan med grejerna kvar i för att kunna duscha.
Kändes som att tydligare än så kan man inte visa att det var"mammas/älsklings" göromål. Jag blev less o lackade ur o inte en pryl utav det har jag diskat... kan säga att jag inte diskat nåt sen dess.... varför liksom? Det kan väl stå tills att grejerna vandrar ut genom dörren självt.
Till E's försvar så har hon faktiskt förberett o lagt i blöt idag på sin lediga dag.... men det är ännu inte diskat. O hon vill åka på bio i V-ås.
Jag talade om för henne att chanserna ökar för ett biobesök om disken blir färdig. Men annars kan jag gärna lägga ikull mig o slumra hela kvällen också... går också bra.

O på jobbet är det fullt ös - medvetslös känns det som... eller ja, jag orkar inte köra fullt ös.... jag lallar runt som en zombie o får inget gjort alls.... orkar inte ens se glad ut känns det som...

Tror jag är lite mkt uppe i varv just nu. Känner det ibland. Att man VILL så mkt o ska ha koll på så mkt o så blir inget gjort alls o jag får bara ont i magen av allt jag försöker komma ihåg att det ska göras.

Mina lediga dagar känns som alldeles för få o alldeles för korta o alldeles för sällan och alldeles för lite roligt att göra. Har lagt in om semester på fredag o bara det finns vikarie så skulle chiefen godkänna min ansökan trots att jag slängde in den som hastigast igår.

Nä nu ska jag göra upp eld i kaminen.... vi får hoppas att jag gör rätt på första försöket idag =)

Kommentarer
Postat av: Anna

Ojojoj det lät inte kul med allt runt om dig... men jag hoppas ändå att du känner att det ska bli kul att hälsa på hos mig i morgon o köra pepparkaksrace!!! Kram på dig

2011-11-29 @ 22:38:42
URL: http://minaungar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0