vad var den viktigaste frågan på hela kvällen??

Hmmm

Att komma ihåg nurå. Köpa pepparkakor tills julavslutningen i skolan... ja ni läste rätt... KÖPA pepparkakor.... tänker inte ställa mig o baka för o bjuda på... det orkar jag icke sa nicke.

Två timmar blev vi där för vi var tidiga o ramlade in först tror jag.... hahaha bortsett från värdinnans syster som ramlade in samtidigt som jag o lille J. O sen min vana trogen var jag näst sist ut därifrån. Hahaha jag fattar inte att jag har så svårt o bege mig iväg... men man kan ju missa nåt viktigt jööö.

Däremot skulle jag kunna tänka mig o baka o dekorera peppisar tills vi eventuellt skulle stå på julmarknad... vad tror du Anna S? Vore det nåt?

Kanske några enhörningar eller älgar... JAAAA min älgform som ser ut som om de heter Rubbade Runar allihopa.... hehehe

Bara för att man råkar tappa ett ben så ska man inte diskrimineras för det.... nejdå, den här kraken fick lite färg på sig ändå... ^^
Kakan är uppäten sen länge... bilden är från förra årets bakande. Men håll med om att de passar o heta så allihopa

O så sist men inte minst så vill jag bara berätta att den frågan som intresserade mig mest på hela kvällen var den om hur många personer krävs för att det ska kunna kallas att sjunga i en kör?
Jag o A.S tippade på fem men det kanske är i minsta laget? 4 är ju en kvartett o 5 borde heta kvintett eller nåt sånt.... såååå tell me, I'm so curious I could die, när blir det körsång av det hela??

Allt för att vi började diskutera vem som skulle kunna hålla i dansen kring granen

Kommentarer
Postat av: Anna

Det tycker jag låter som en bra idé!!! Baka lite pimpade pepparkakor till julmarknaden, fulla med glasyr i glada färger!

2011-11-18 @ 10:02:03
URL: http://minaungar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0