jobb o blogg = jobblogg

Jag börjar på o förstå gamlingarna som tycker det är så mörkt jämt...

Mina ögon vill inte vara med idag, alls.

O huvudvärken börjar göra sig påmind också... men jobba måste jag jue.

Det var ju kul när jag kom på där i bilen halv tolv att jag missat o äta frukost.

Tur i oturen att jag hade banan o äpple med mig i bilen. O en djupfryst påse med kålsoppa... så efter ett besök hos den lokala handlaren hade jag kompletterat med bröd o smör också. Och lite efterrätt... det är långt pass till 22.00 ikväll så en marabou polka fick åka med också =)

O från affären åkte jag sen till mitt första jobb... o på vägen dit är finns en bro över en bäck. Denna bro håller just nu på o renoveras... så halva vägen är avstängd om man får åka på den körbana som finns... o såklart var det avspärrat på min halva av vägen. Så när jag ser att det kommer en bil från andra hållet så stannar jag självklart. Det är ju nåt man fått lära sig från bilskolan.
Det var bara det att bilen på andra sidan OCKSÅ stannade o väntade på att släppa mig.

Där satt vi... i varsin bil vid varsin ände av bron... till slut så åkte väl den andra bilen o när han kommer närmare så ser jag att det är en gubbe i keps. O då muttrade jag en liten ramsa om inavlade bönder som hittat sina körkort i flingpaketet. För han vinkade o tackade mig för att jag var så snäll o släppte honom före fastän jag kom en sekund före honom till bron. *suck*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0