säng säng säng.... sova sova...

Hupp

Jag skulle ju bara ta en powernap efter jobbet

J var upp o kolla var jag var o jag kika med ena ögat men orkade fasen inte gå upp... E hade tydligen varit upp o kollat tre ggr men det hade jag inte ens märkt o LillJ kom upp en gång o sa "har du varit hemma hela tiden?" o jag svarade jakande på det o vände mig om o fortsatte sova....

J kom o la sig i sängen o surfade med datorn en stund vid halv elva sisådär.... jag slumrade vidare utan ta nån större notis om honom men sen fick jag väl kravla mig ur sängen o nattkissa o ta en macka o lite varm choklad i magen.... sen la jag mig pronto igen o ta mig tusan jag har sovit tills klockan ringde.... o hade kunnat sova vidare ännu längre... fy så trött jag var/är.

Men nu har jag varit ute o fixat med hästhagarna lite granna... har bytt ut trasiga grindisolatorer o fixat jordningen lite bättre. Så nu vore det väl tusan om de hänger på tråden nå mer. Jo o jag drog tätare med tråd o stolp i det hörn där Gnistra alltid går igenom till stora skogshagen när hon får för sig att där är godare o längre (minimalt) gräs.

Hon var med mig hela tiden o försökte flera gånger att smyga sig så nära hon kunde o hitta rätt ställe där trådarna ger med sig så det bara är o rusa.... men jag jaga först bort o sen hämta jag ett grimskaft så fick hon snällt gå i  mina ledband fram o tillbaka medan jag spände trådar o hade mig... hahaha undrar vad hon tänkte.

Strax är det jobbet som gäller... hu så inte roligt... o nu är vi mitt uppe i den däringa tidsmätningen... fasen, tror att det var en del i att jag blev så himskans trött.... för det är jobbigt o hela tiden tänka, vad gjorde jag, vad ska jag kalla det här, oj glöm inte att stoppa o starta ny.... bah, o mitt i resurstiden så ringer ju en telefon o man måste fixa o dona med nåt... ja men då skulle jag kanske ha stoppat o bytt orsak... blah

Jaja, det är bara två veckor minus två dar nurå....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0