uppdatering

Sorry för dålig uppdatering.... jag har liksom inte haft lusten till o blogga tror jag.

Jag har varit sååååå trött (och är fortfarande) men har jobbat 4 långa o tidiga dagar. Försov mig ena dagen... jättelyckat det var då. Hela dan blev liksom lite fel sen.

I förrgår (sista arbetsdagen för iår) så slutade jag tidigt. Redan 13.30 var mitt pass slut. Så jag beslöt mig för o göra en liten roadtrip iaf o for till Norberg o letade reda på Klockargårdens butik.

Tack vare min "smartfån" kunde jag läsa mig till på deras hemsida att den skulle ligga mitt i byn.
Ja men visst.... det var bara det att följde man skyltningen "centrum" så missade man den affären med ett kvarter... håhåjaja

Tror jag snurrade runt en extra mil på det där... hahahaha till sist tog jag iaf mitt förnuft till fånga o anlitade gps'en. Då gick det på ett kick jue... stod runt hörnet på en bostadsparkering hahahaha

Där inne var rena himmelriket för en prylnörd som jag. O det doftade så underbart av alla dofter.... jag köpte både nåt ljus o tvålar och såna här vaxkakor som man smälter över värmeljus. O det fanns ju pryttlar o doningar. Skyltar o stenar o prydnadssaker o påsar o tja, allt möjligt bara.

Sen tog jag en sväng till Elsa Anderssons konditori när jag ändå var där. Det är liksom bara ett måste har jag fått höra... men jag är ju inte så ofta i de krokarna så det var premiär för mig.... men jag har smakat deras delikatesser förr... när jag började jobba i hemtjänsten så var min ena arbetskamrat från Norberg o hon köpte ibland med sig kaffebröd till en brukare vi hade då. O som vi skulle fika ihop med på eftermiddagarna. Ja såna lyxiga besök var det på den tiden.... varje eftermiddag var det social samvaro o man kunde lyxa till det med gott fikabröd.

Igår var jag till Byggmax o shoppade loss på lite smått o gott som fattas till köket. Typ 1 OSB-skiva, två gipsskivor.... o så...

Sen var jag till Kvantum också.... o shoppade lite gott till kvällen... o apropå det.... lär väl börja förbereda kanske???

Tjing tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0