Ingen kan...

... som jag.

Nä just det. Ingen annan kan gå in i en dörr som jag kan...

Jädrar i min lilla låda vad ont det gjorde. Tror jag såg en o annan stjärna glimra förbi faktiskt. O bet mig i tungan gjorde jag också.

Vad hände dårå???

JO, jag hade öppnat toadörren o sen vänt mig om med ryggen mot dörren o stod o gosade med katten i famnen... sen skulle jag gå in o vänder mig om samtidigt som jag tar ett steg framåt. RAKT IN I DÖRREN som hade sakta åkt tillbaka. Den hänger lite snett tror jag för den är av en sån här självstängande variant... ja alltså den SKA inte vara så men är så... Så lagom till att jag bestämde mig för o faktiskt gå in så hade dörren lite lagom lurigt smygigt sig till att stå så jag körde in pannan rakt i hörnet på dörrjäveln.

Nu har jag en jetestor öm bula precis i pannan. Vid min snedbena såklart.... doh. E tyckte att jag skulle ändra sida på benan... men si det går inte... jag är väldigt konservativ när det gäller o kamma hår sidledes.

Och om jag är snygg nu när bulan bara är bulig.... ja hur snygg lär jag inte ska bli när den ändrar färg sen??? Tror väl inte att min variant på blöt handduk med en frusen påse kålsoppa i lär ska hjälpa så bra mot blåmärken




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0