sleeping beauty... eller ja sleepyhead iaf

Den här dagen har tillbringats sovandes kan jag ju säga... gick o la mig igen sen för jag var såååå trött.

O sen sov jag till halv nio i kväll o hade det inte varit för att jag blev så vansinnigt kissnödig o hungrig så hade jag nog struntat i o gå upp över huvud taget.

Datoriserad handel... kan det va bra det??? Ligger o lyssnar på nyheterna om krisen på börsen. Men orkar inte engagera mig.... blir bara en känsla av blä.

O nyss var det Kronprinsessan på tv, där hon tackade för lyckönskningarna efter beskedet att hon o Prins Daniel väntar barn. Marsbarn ska det tydligen bli.... undrar om det är så att de sagt lite senare än vad verkligen är fallet eftersom det tydligen är praxis inom kungliga kretsar. Bara för o slippa nyfikna reportrar springandes på BB. Annars kunde det väl vara kul om bebben kommer på min födelsedag som är i mars.

Nej hörni... en annan sak som inte är så kul är att vi fått styngflugor här omkring. Har ALDRIG sett spår efter en sån förut men iår är de o surrar runt hästarna o lägger ägg på deras ben... ikväll igen hade Gnistra benen fulla av äckliga ägg. Har redan skrapat benen en gång förut.

De kan ju tydligen orsaka ordentlig skada... med kolik o så.

Nu blir det snart sängen igen... för jag är fortfarande tröttmössa trots det myckna sovandet idag....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0