konsekvensen...

... av att inte gå o lägga sig i tid blir ju att man förr eller senare måste ta igen sovandet. O i morse var det dags... jag sov o jag sov o så jag sov.  Ja förutom ett mindre avbrott då jag vaknade runt fem o var i skriande behov av "the toilet". Vaknade av att jag trodde mig vara med i en dramatisering av "Stockholms blodbad" ungefär.... you do the math on that one. ;)

Jag hade visserligen klockan på ringning kvart över sju för o väcka sonen så han skulle hinna med skolbussen. Men eftersom det räcker o tjoa från sovrummet in i hans rum så låg jag ju kvar i sängen o snoozade på larmet.

När jag sett att han var uppe o på G så ändrade jag tiden till 10.00 för jag tänkte att det var en lagom tid o gå upp.

Jo hej du.... jag lyckades snooza mig igenom 5 minuters intervaller tills hon var sisådär tio över elva. DÅÅÅ gick jag slutligen upp.... tog en macka o kraschlandade i soffan en stund.

Men nu har jag lunchat pållar...  o haft lite hovvård på ena pållen... så jag är halvt invalidiserad i högerarmen nu känner jag... o efter det så blev det ju duschen... o tack o lov slapp jag kallvattnet idag... varmvattenberedaren var inte urdragen idag. =)

Huvudvärken är kvar.... kanske borde försöka trycka ner den med en ipren

Ja, kvällspass står på agendan... så jag är i startgroparna nu...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0