undrar vad det var

Fy satan så ont jag hade igårkväll... fick lov o gå o lägga mig för jag kunde inte stå upprätt... mådde nästan illa o det var så det snurra i skallen på mig.

Gjorde jävulusiskt ont på min vänstra sida bredvid ljumsken liksom o rakt igenom från fram till bak. Kändes nästan som om spiralen var på väg ut genom äggstocken eller nåt. O nån nerv var nog involverad också för jag hade ischiaskänningar på insidan/baksidan av benet o i skinkan o ända ner i foten

O det hjälpte inte att ligga på nåndera sidan heller... det enda som hjälpte (eller så var det en lyckträff o hade hänt ändå) var att jag la upp fötterna i högläge. Sängen står bredvid fönstret så jag tog upp fötterna på fönsterbrädan o så där låg jag sen o kände hur det sakta gav med sig... blev helt slut så jag somnade efteråt.

Hoppas jag inte får ont igen... ska ju jobba ikväll... o det funkar fasen i mig INTE att jobba när det känns sådär... inte o sitta i en bil heller... så jag är glad att jag hindrade mig själv från o åka till Västerås igår em o handla golv. Hade nog kollapsat i bilen om jag försökt köra i det tillståndet.



update: har googlat runt lite o kommit fram till att det kan ha varit en cysta som sprack borde jag kanske gå o undersöka mig lite grundligt??? håhå
Man ska INTE googla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0