Vill ni veta någonting

Gjorde ett test på facebook... lite skoj sådär. Eller test förresten... jag klickade på "dagens ängel" o titta vem som kom upp
Dagens Ängel
ZURIEL: Rättvisans ängel med skimrande ljusblå vingar. Han beskyddar dig mot orättvis behandling och lovar att du ska få din belöning.







Tyck att jag är knasig o lite konstig om ni vill... kanske att jag brås på min mor som talar med Gud i sitt sovrum. Men ibland kan jag höra röster i mitt huvud liksom. Jag kan inte snappa upp mer än halva ord eller en halv fras o det är typ taget ur diskussioner. Det är som att tjuvlyssna på folk som pratar... inte högt, knappt så man hör o inte nånsin riktat till mig. Men iaf... ikväll nu alldeles för en stund sen så kunde jag klart o tydligt höra min mamma prata... fortfarande inte mer än brottstycken av meningar. Jag kunde dock höra hennes specifika betoningar på pratet o det lät som henne då vissa ord var såna som bara hon använder.

Jag kan inte förklara vad det är jag hör... om det är min hjärna som spelar mig spratt eller om jag faktiskt kan ställa in o lyssna genom tid o rum.
Typ synsk eller ja... jag kan inte komma på nåt ord för o förklara.

Men iaf, min mamma lät upprörd. Som om hon var i häftig diskussion om just arvet o hennes tro o allt. Jag vet inte om det var mina syskons röster som var med också.

Åh så svårt o förklara... jag hör orden men de fastnar inte i skallen utan försvinner lika fort vidare ut som radiovågor passerar o sen är de passerade... ungefär som att lyssna på ett radioprogram i rymden utan rätt utrustning kanske är bästa sättet o förklara det på. O för att det ska funka/komma till mig så måste jag vara avslappnad o tänka på ingenting.

Men iaf, så ni vet... börjar jag prata om att jag hört Napoleon eller gustav Vasa så får ni reagera.... jag hoppas att jag den dagen går o examinerar min skalle själv på frivillig basis.

O återigen blev det här ett sånt där inlägg som jag borde rannsaka mig själv lite hårdare på om utifall jag VERKLIGEN borde publicera det.

Okej here goes nothing - and everything....... Zuriel är du med??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0