att låta vinden blåsa rent på hjärnkontoret.....

Idag när jag kom hem från jobbet så var jag så trött i knoppen men rastlös i kroppen så jag tog helt sonika o började mocka i hagarna.
Lagom intelligensbefriat. Man går från hög till hög med gödselgrepen o försöker få skiten att separera från gräset. Konstatera att det ÄR mkt mer än det ser ut för o vara när man ser det på marken i hagen.

Hade tänkt mocka ur de två hagarna som används för tillfället... eftersom Lilleman har en förmåga att bara släppa sina högar där han för tillfället står så blir det gale möe högar mest överallt. O i slutändan betyder det att jag får en massa oanvändbara hagar... dvs hagar som de inte vill äta i. För de ratar helst gräset som växer där de bajsat. En sorts spärr mot att få i sig parasiter.

Hann bara med första hagen o då fyllde jag ändå tre skottkärror med bajs... o då tog jag främst de där högarna som låg synligt på väl betade områden.... typ golfgreenhöjd på gräset.

Så den hagen som jag EGENTLIGEN ville tömma på skit hanns inte med idag. Den hagen har alltid varit så fin o välputsad naturligt av pållarna o ratorna har legat snyggt längs sidorna o hela stora ytan på mitten har de ätit rubb o stubb på... men som sagt var... Lillen fattar inte systemet utan har lämnat högar här o där. Jag vill inte att de blir kvar över vintern.

Har en läxa till handledarutbildningen som ska vara klar på tisdag... håhåjaja så mkt jag har tittat på det.... läst lite i boken men inte tittat på papperet alls. Urrk.... är lagom motiverad.

O jag jobbar fem dar till innan jag får ledigt. O då  har jag redan jobbat helgen... sååååå 7 dagar på raken ska avverkas innan jag kan vila i hela EN (1) dag.

Har jag sagt det förut? Jag suger på schemaplanering

Den här bilden tog jag i fredagsmorse då det var rejält med frost. Jag älskar hur den blev


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0