so what's up?

Slänger in ett inlägg såhär på nattkröken....

Konstigt nog så är jag inte alls så trött som jag borde vara efter att ha hållit igång i en hel veckas tid nu med att jobba....

Jag gick på o jobbade i lördags o avslutade lördagen med en inflyttningsfest hos Anna som varade tills gryningen grydde o då hade festen flyttat till ett helt annat ställe men med samma människor på ett ungefär.
Sen la vi oss att sova vid 3:40 bara för att konstatera att tuppen blivit störd av vårat singstar-skrålande o beslöt sig att ge igen vid den mkt okristliga tiden. Han engagerade precis HEEELA hönsgården o de kacklade mkt inlevelsefullt.

Nåväl, söndagens förmiddag tillbringades sen i Annas soffa slötittandes på tv, käkandes först mackor o sen nån form av lunch innan jag sen gick på o jobbade till 22:00.

Där nånstans hade jag kommit in i andra andningen o var inte ens trött under jobbkvällen.

Sen har jag jobbat 7-8 timmars pass varje dag heeela veckan. Varav två kvällar på raken. Lyckades försova mig till onsdagkvällens arbetspass.... la mig att vila o somna o vaknade upp när jag skulle vara på jobbet.

Men allt som allt så har hela veckan rullat på rätt bra. Jag mådde oförskämt bra i måndags på kvällen o hela tisdagsförmiddagen också....

O faktum är att ikväll när jag åkte hem efter att ha varit i Avesta o handlat så mådde jag precis lika prima igen. Det är nästan så jag blir rädd att jag ska kraschlanda i nåt riktigt dåligt mående eftersom jag känner mig så levande o glad. Men inget gott kommer ifrån att oroa sig i förväg så jag tror jag ska strunta i de negativa tankarna o fokusera på det braiga som är just nu istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0