Snö, snö o mera snö eller polis polis potatisg..... ehrm näe kanske inte det...

Såklart hade det ramlat ner massor av snö under natten o tills jag skulle iväg på morgonen. Här hemma såg jag knappt var vägen slutade o dikena började för det var såna drivor.

När jag sen kom ut på vägarna som leder mot jobbet o brukarna så var det fint plogat mest överallt. Första stoppet gjorde jag i Fläckebo-trakten o där blev jag bjuden på en chokladbit. Tantalonan i huset tyckte att jag skulle ta en likörpralin så jag blev lite varm i kroppen (jag frös lite granna) men jag tog en fazermint istället. O tur var väl det för i Salbohed hade de poliskontroll och det var körkort- och nykterhetskontroll.... hahaha, hade sett snyggt ut om jag blåst positivt pga en likörpralin.

Sen har jag arbetat mig hemåt via Jordbron o nu är jag hemma på långrast tills jag börjar igen kl 16.00

Men lite förgrymmad blir man ju när man svänger av från landsvägen o in på grusvägen som leder hem o inser att den FORTFARANDE INTE är plogad alls.

Mötte traktorn halvvägs hemma så det var väl bra att han åtminstone var i farten.

Nu ska jag bara tina upp lite o få nåt i lilla maggen o sen vill Elin ha med mig ut för att motionera skrållanpållan aka Gnistra.
Hon ska få jobba lite i snön o dra ett bildäck efter sig. Tror hon kommer o gilla det. Iaf om HON får bestämma gångart o fart... fort ska det gå serni.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0