Dagen idag kommer aldrig mer igen

Efter begravningen så åkte vi hem mot Möklinta igen. O eftersom vi inte visste säkert om Johan skulle gå av hos farmor o farfar eller om han skulle åka hem direkt så stannade vi till i Forneby en stund.

Helt i onödan visade det sig då Jonte myra såklart längtade hem o åkte bussen hela vägen hem istället.

Elin hade ju ridning idag som alla onsdagar o vi packade in oss i bilen för hemfärd. Håhåjaja, vinter är en styggelse när det är såna mängder med snö som just nu. Vi körde såklart fast i drivorna o höll inte på att komma loss alls. Min sida var helt inkörd i snö så jag kunde inte ens öppna dörren. Efter sju sorger o åtta bedrövelser så kom vi väl till slut loss ändå o kunde åka hemåt. Men innan dess så hade även Tommy (brorsan) lyckats fastna i den fördömda snön.

Det blev snabbt ombyte av kläder o så tillbaka till Sala. Elin hade tur o Ayla som hon skulle rida var ute på banan redan fix o färdig så hon kunde stå o titta lite lugnt på lektionen som var innan hennes.

Vi fick se att de hade fått upp annonserna på saluhästarna som ska säljas från Sorf av olika anledningar. Elin är ju så sugen på Lilleman. Men men.... 10 000 är pengar det också om man inte har dem. Hon lovade o svor att hjälpa till med alla hästarna (och grisen) om hon bara kunde få honom. *suck* Mina förmaningar om att det kommer fler hästar o om inte annat kan hon skaffa en när hon blir vuxen sen o har egen ekonomi slog hon kallsinnigt bort.

Nu känner jag att jag är helt färdig. Tror att jag ska packa ner mig i sängen strax o stämma träff med John Blund så att jag är pigg i morgon när jag återigen ska jobba. Kväll som tur är eftersom jag känner att jag behöver få vila på fm.

En trött o lite däven jag som loggar ut härifrån nu.
Tjingeling o sköt om er tills vi syns igen

Kommentarer
Postat av: Anna

Nu har jag fixat så länken ska fungera :)

Typiskt att ni körde fast, det kommer nog någon snart göra på våra vägar med för de har plogat ner plogvallarna så man inte ser kanten, smart...

Hihihi, Ida tycker det är skönt när Johan hoppar av vid sin farmor, då slipper hon åka buss så långt:)

Ha det bra!

2010-02-17 @ 22:18:34
URL: http://minaungar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0