provad o godkänd

Bilen besiktigad o klar.... o nå knas var det för enligt bilprovningens hemsida så hade vi på oss idag att besikta o ny ombesiktning från o med imorgon men när vi kom dit så hade det redan gått ut.
Tur i oturen så hade de tid med oss ändå... så nu kan vi tuta o köra tills nästa ordinarie besiktning som infaller tidigare än om ett år.
Det blev ett helt rent papper... inga anmärkningar alls WOHOOOO!! Kanon det.

Jag åkte över till verkstan efter mitt förra blogginlägg o då hade J redan svetsat klart det som skulle svetsas. Så jag hjälpte honom att byta däck på en annan bil (skrotbil) som han sen skulle sälja till en kille i stan.

Jag har ju alltid haft så bra förspänt så J har fixat med alla däckbyten o så... jag har aldrig hållt på med sånt. Fast jag kan tycka att det är jäkligt kul o skruva o meka o montera. Så idag fick jag göra det medan J gjorde annat. Hahaha

Men jag kan fortfarande inte fatta att bilen gick igenom besiktningen med blankt papper....

Bra, då slipper jag åka moppe till jobbet när jag ska tillbaka från semestern om lite mer än en vecka. Usch bara nästa vecka kvar på semestern.... sen får jag vänta ett heeeelt år....

E gick förbi o klaga över att jag "återanvänder" mina bilder i bloggen... men eftersom jag inte har nån ny bild som illustrerar vad inlägget handlar om så lägger jag upp en begagnad bild. För det är ändå roligare med en bild (om än gammal) än en blogg helt utan bilder. Eller har jag fel, tycker ni läsare annorlunda? Tjoa till.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0