morgonchock o hästsnack

Fick lite av en chock när jag loggade in på bloggen... jag hade nämligen 6 nya kommentarer på ett o samma inlägg... + att besökskurvan nästan är ikapp gårdagens totala besökarantal.... o klockan är inte ens tio på morgonen än.

Idag är jag lite stel för jag red igår. O det är ju inte direkt nåt som händer varje dag då jag så sällan får låna Lillen av E.
Men igår skulle han skos, o hovslagaren kommer till grannen 2 km bort sisådär. Jag valde att rida honom dit då han för första gången som jag skulle dit med honom inte var treskodd.

Han var inte alls på humör först o trilskades lite... inte förrän jag "började rida" honom så blev han nöjd o glad. Han vill verkligen få jobba när jag rider.... vi tog en annan väg till grannen än den vanliga o den leder över en sandväg o där samlade jag ihop honom o drev på bra så han började trampa riktigt fint. O han grymtade av ansträngningen.... men på ett sätt som säger att han njuter av att få jobba.

Hade ju först bara tänkt att vi skulle transportera oss över dit på lång tygel i trav men det var han inte alls nöjd med... o han snubbla till ibland o bjöd inte alls framåt... förutom på ett ställe där han försökte gå upp i galopp men mest bara så traven blev galopptaktig om ni förstår vad jag menar.

Hovslagaren gjorde iaf ett bra jobb... han är noggrann o lugn med hästarna o de nästan står o sover under tiden han håller på.
Jag blev positivt överraskad av hur bra han börjat prata svenska, han är nämligen fransman o första gången jag träffa honom så var det väldigt mkt svengelfra om man säger så. Gången efter var det ju E som var med när hästen skulle skos o igår var det tredje gången som den här killen skodde Lillen.

Eftersom jag inte har nån bild på när jag rider Lilleman så lägger jag in den här istället.


Kommentarer
Postat av: J U L I A ♥

sv: hah okeeeeeeeeeeeej xP

2010-08-24 @ 15:02:11
URL: http://julianoring.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0