Huvudvärk är ett tecken på att det finns nåt däri va?

Har dragits med huvudvärk hela dan idag.

Den kom igårkvälls efter att jag hade somnat på soffan o lite oplanerat haft en powernap där.

Alvedon fick den inte på flykten o inte ibuprofen heller.... den har hängt med mig precis hela dan idag. Legat lite snyggt i bakgrunden sådär o poppat upp o påmint mig om sin existens lite då o då.

En kommentar på facebook gällde om ifall det kunde vara migrän men nee det känns inte som migränen brukar kännas.... det känns mer som spänningshuvudvärk faktiskt.

Hade jag haft tigerbalsam hemma så hade jag masserat mina tinningar med lite sånt.... det var nån som tipsade mig om det förut då jag också drog på äcklig envis huvudvärk. O si då gick det faktiskt över.

Tänderna har också lekt hela havet stormar eller nåt sånt roligt för nu är en jäkel högre än alla andra igen så jag biter ner på den först. O får tandvärk som ett brev på posten. (men om nån dag eller två har den säkert gett sig för den här gången)

Två alvedon, bettskena o en kudde över pannan känns som planerna framöver.

Gottissugen som jag var så slängde jag ihop en halv sats mördeg. Jag är sån där som gillar kakdegen MER än den färdiga kakan så jag snaskar mördeg när andan faller på.
O så har jag ju semester o tog därför o öppnade en Bacardi Breezer watermelon. Ooohh så god den är alltså.... men det räcker med en. O det tar mig lång stund att avnjuta den för jag sippar lite nu o då på den.

Men helt ärligt, det är ju egentligen inte alls bra o kombinera alvedon o alkohol... hmmmmm jackajns bananej som min jobbpolare brukar säga.
Jag omdefinerar mina planer... inga alvedon, men bettskena o en kudde över huvudet o så raka vägen till sängen.

Ska bara ta en klick deg till först... o avsluta min bacardi o så göra mig iordning för natten o så....... äh I think U get it.

Undrar hur ponnyprinsessan har det i sin hage med musketören Athos??? Alldeles uuunderbart hoppas jag...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0