Bilar katt o äpplen

Svärpäronen var nyss här.... de frågade mig om jag ville åka till stan o hämta min svägerska... kändes lagom lockande då jag nyss kommit HEM från stan. Så jag avböjde. Men de fick väl låna min bil så de kunde åka o hämta henne själva.

Anledningen till att de lånade min bil o inte tog sin egen är att de har en bil som funkar men som är körförbud på (gick inte genom besiktningen) o en bil som funkar o är ok att köra men som luktar mögel o gammal askkopp (från tidigare ägarens användning) så svärmor mår illa när hon sitter i den.

Ja bara de kommer tillbaka med min bil innan jag ska åka åter till stan o hämta de båda flickorna på em.

Nu ska jag njuta av att inte behöva åka till stan än på ett tag. Hade det varit för ett par år sen så hade jag släppt allt o åkt. Men mitt nya jag lyssnar lite bättre på mig själv (ibland iaf) o känner efter FÖRE.

Ska försöka ta mig i kragen o plocka lite här o lite där... började plocka upp fallfrukten som fallit sen igår.... grisafisa o pållarna blir såååå glada för några sura äpplen som inte är mogna.


Hästarna får bara ett par tre var medans grisen får resten av hinken.... hennes mage är inte lika känslig som hästarnas magar.

Nalleman ligger här bredvid mig i soffan nu o verkar vara sitt vanliga jag igen... hopps, nu kom han för o gosa med sin matte en stund.


Bilden tagen med webbkameran just alldeles nyss
Haha han ser ju inte så glad ut. Men det är hans standarduttryck.... när han sitter i någons famn så ser han alltid ut som om han tänker "nooooooooooooooo!!!!!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0