Malin här

7/4 lunch
Malin här, fisk o potatis till lunch idag. Frågar NN om h*n vill följa med på en promenad till affären före lunch men NN vill inte det idag. Känner sig lite snuvig. Jag handlar lite smått o gott iaf.
Kaffe o kaka efteråt.

7/4
Malin här o bjuder lite fm-fika o säger att jag kommer tillbaka med mat lite senare.
När jag kommer med maten så säger NN att h*n nyss fikat med sin son o är inte hungrig just nu. Jag bjuder lite kräm o mjölk iaf.

Ja så här kan det se ut där jag far fram hos pensionärerna. Jag skriver o skriver i deras böcker o block som ligger framme o som både vi (hemtjänst), anhöriga och de själva kan titta tillbaka i o se om nåt extraordinärt har hänt eller om allt går sin gilla gång. En del av dem har ju lite kort minne också o då kan en stödanteckning vara skillnaden i att veta att nån har varit där o han/hon HAR fått mat idag.

Men så sätter jag mig här framför datorn o tänker mig författa ett litet inlägg... vips har jag bloggtorka o kommer inte på nåt vettigt alls att skriva.

De två anteckningarna här överst i inlägget är tagna från dagens besök hos två stycken vårdtagare, fritt hämtat från mitt ibland dåliga minne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0